Ugrás a tartalomra

A Vajdasági Birkózóakadémián fogadták Fábián Annát

2022.03.12
19:06
2022.03.12
19:42
Forrás
Pannon RTV
Családtagjai, barátai, edzőtársai és edzői köszöntötték a Vajdasági Birkózóakadémián Fábián Anna sportolót, aki pénteken ezüstérmet nyert az U23-as birkózó Európa-bajnokságon.

A magyarkanizsai Potisje tagja történelmi sikert ért el, hiszen szerb színekben versenyző női birkózó korábban még sosem szerzett érmet ebben a korosztályban. Az aranyérem egyébként az azeri Zhala Aliyeva nyakába került a 62 kilogrammos birkózók mezőnyében.

Fábián Anna, birkózó: „Tudtam, hogy nagyon fel lesz rám készülve, mert pontosan tudja, hogy mi az amiben én erős vagyok, és hát a vártnál sokkal jobban fel volt készülve. Sajnos nem sikerült végigvinni a saját technikám és ez volt az, ami miatt nem tudtam azt csinálni, amit szerettem volna és így 4:2-re veszítettem. Igazából már az első menet elején megcsinálta a pontjait és utána bezárkózott és akkor már hihetetlenül nehéz akciót csinálni.”

Fábián Anna

Most

07:48, Frissítve: 08:12

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.