Ugrás a tartalomra

Mától olcsóbb a hús - nem volt vevő a drágára

2012.10.15
11:52
Mától olcsóbb lesz a sertéshús
Mától olcsóbb lesz a sertéshús. Egyes szerbiai húsfeldolgozó vállalatok bejelentették, hogy csökkentek az áraik, így a combért 585 dinárt kell majd fizetni, a sertésnyak és karaj ezentúl 535 dinárba kerül. A nyár eleje óta egyébként több mint 30 százalékkal megdrágult a hús Szerbiában, ennek következtében visszaesett a kereslet, illetve a forgalom. A balkáni országban egyébként jóval kevesebb húst fogyasztanak a lakosok, mint az EU-ban. Továbbá a statisztika alapján az olcsó hús jobban ízlik a szerbiaiaknak, mert főleg azt vásárolják. (S media)
ár
hús
sertés

Most

16:51, Frissítve: 18:19

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.