Ugrás a tartalomra

Aláírták az újvidéki kerülőút és a Dunán átívelő új híd építésére vonatkozó szerződést

2022.03.20
09:50
Forrás
Vajdasági RTV, Magyar Szó
A dokumentumot Tomislav Momirović építésügyi miniszter és Aleksandar Antić, a Szerbiai Korridorok Közvállalat megbízott igazgatója és a kínai fél írta alá. Az eseményen jelen volt Ana Brnabić is.

A szerb miniszterelnök hangsúlyozta, jelenleg tíz autópálya építése zajlik Szerbiában, és a kormány következő mandátumának a végéig további 650 kilométernyi utat terveznek kiépíteni. Az újvidéki körgyűrűt és az új hidat érintő munkálatok a tervek szerint 175,5 millió euróba kerülnek majd.

Újvidék
kerülőút
híd
szerződés

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.