Ugrás a tartalomra

Aranyat szerzett a szerb női pisztolycsapat az Eb-n

2022.03.27
16:41
2022.03.27
16:50
Forrás
Szerbiai RTV
Zorana Arunović, Jasmina Milovanović és Brankica Zarić trió állt a dobogó első fokára.

Aranyérmes a szerb női válogatott a 10 méteres pisztoly kategóriájában a norvégiai Európa-bajnokságon. A Zorana Arunović, Jasmina Milovanović és Brankica Zarić trió mellé a dobogó második fokára az olaszok, a harmadikra pedig a franciák állhattak fel. Zorana Arunović más ágban is remekelt. Egyéniben ezüstöt, párosban pedig bronzot sikerült szereznie.

A férfi pisztolycsapat a kvalifikáció második szakaszában a hatodik helyen végzett, így nem jutott be az érempárbajba.

pisztoly
Norvégia
Európa-bajnokság
Zorana Arunović
pisztolycsapat

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.