Ugrás a tartalomra

Hat órakor sorsolják a labdarúgó-vb csoportjait

2022.04.01
13:30
2022.04.01
13:37
Forrás
Pannon RTV
Ma kiderül, kik lesznek a szerb válogatott ellenfelei a katari labdarúgó-világbajnokság csoportköréb. A november végi tornára eddig a lehetséges 32 helyre 29-en kvalifikálták magukat. A vb csoportjainak sorsolását ma délután 6 órakor tartják Dohában.

Szerbia válogatottja a selejtezők utolsó mérkőzésén Portugáliát legyőzve jutott ki a tornára. Dragan Stojković együttese a harmadik kalapban van Szenegállal, Iránnal, Japánnal, Marokkóval, Lengyelországgal, Dél-Koreával és Tunéziával. A szerb csapat szövetségi kapitánya kiemelte, hogy bármely csapat lesz Szerbia ellenfele a csoportban, mindenképp jó mérkőzésekre számíthatnak a szurkolók.

Afrika: Ghána, Kamerun, Marokkó, Szenegál, Tunézia
Ázsia: Katar (házigazda), Irán, Koreai Köztársaság, Japán, Szaúd-Arábia
Dél-Amerika: Brazília, Argentína, Ecuador, Uruguay
Európa: Németország, Dánia, Belgium, Franciaország, Horvátország, Szerbia, Spanyolország, Anglia, Svájc, Hollandia, Lengyelország, Portugália
Észak- és Közép-Amerika: Kanada, Mexikó, Egyesült Államok

FIFA
Katar 2022
labdarúgó-világbajnokság

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.