Ugrás a tartalomra

Húsvétkor is Pannon Televízió, Pannon Rádió és Szabadkai Magyar Rádió

2022.04.14
14:56
2022.04.14
17:04
Forrás
Pannon RTV
Mint minden évben, idén is színes és tartalmas ünnepi programmal jelentkezik húsvétkor a Pannon Rádió és Televízió, valamint a Szabadkai Magyar Rádió.

Sikerfilmekkel, vallási és gyermekműsorokkal, zenei válogatásokkal, valamint nyereményjátékokkal is várjuk nézőinket és hallgatóinkat.

Alkalmi Szubjektív, Közel-kép, vallási műsorok és élő közvetítések, filmek és gyermekprogramok - mindez péntektől vasárnapig, húsvét alkalmából, csak a Pannon Televízióban.

Calbert Anita, filmszerkesztő, Pannon TV: „A Pannon televízióban húsvétkor filmek és rajzfilmek fognak szerepelni a terítéken. Pénteken délután a Háry János című rajzfilmet láthatják 18 órától, amit vasárnap délután meg fogunk ismételni. Vasárnap délután a Macskafogó második része kerül műsorra. Este pedig a Ludas Matyi filmes változatát fogjuk bemutatni, ami azért érdekes, mert a Nemzeti Filmarchívum ezt egy óriási munkával felújította és ez most a Pannon TV képernyőjén lesz látható húsvétkor. Hétfőn pedig a Hab című romantikus vígjátékot fogjuk bemutatni, szerb felirattal.”

A Pannon Rádióban hétvégén szintén ünnepi hangulat várja a hallgatókat. Alkalmi zenei válogatások, húsvéti témák, valamint értékes nyereményjátékok is lesznek.

Soós Georgina, főszerkesztő, Pannon Rádió: „Pénteken és szombaton 8-14 óráig lesz Pannon Presszó, ebben alkalmi témák lesznek és értékes ajándékok. Vasárnap Best of Pannon Reggeli, délután pedig jó zenék. Hétfőn pedig jönnek a reggelisek locsolkodós műsorral, sok-sok ajándékkal, sőt a Presszóban is fő témánk lesz a locsolkodás és ott is lesznek nagyon jó kis pannonos ajándékok.”

A Szabadkai Magyar Rádióban nagypénteken több húsvéti témáról is szó esik majd, egyebek mellett a tojásfestési technikákról és a vegetáriánus húsvétról is.

Dedić Szuzana, főszerkesztő, Szabadkai Magyar Rádió: „Nagyszombaton délelőtt Mozaikkal készülünk, benne alkalmi gyermekműsorral, lesz ,,Beszéljünk róla!" is. Délután pedig ,,Muzsikál a mozi" 13 órától. Délután három órától a Paulinum alkalmi műsorát kísérhetik figyelemmel a hallgatók a hagyományos egyházak püspökeinek köszöntőjét is délután adjuk itt a Szabadkai Magyar Rádióban, valamivel 5 óra után. késő délután pedig megtudhatják, hogyan készül a meghitt ünnepre a nagyvilág. Húsvét vasárnap 10 órától Istentiszteletet közvetítünk, ezúttal Bácskossuthfalváról.”

A nyereményjátékokért érdemes követni a Pannon Presszó és a Reggeli Facebook-oldalait, valamint a hallgatók üzeneteit is várjuk a 063621605-ös telefonszámon. A Szabadkai Magyar Rádió nyereményeiért a 066363633-as telefonszámon játszhatnak.

Szabadkai Magyar Rádió
húsvét
Pannon Televízió
Pannon Rádió

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.
19:49, Frissítve: 20:12

A muzslyai nyugdíjasok majálisozása

Muzslyán két nyugdíjas egyesület működik. Együtt több mint háromszáz tagjuk van és közös otthonuk az egyik legmozgalmasabb hely Muzslyán. Így lesz ez május elsején is. Az előkészületek már ma délután elkezdődtek.
18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.