Ugrás a tartalomra

Ismét a zombori Nikola Jokić lehet az év legjobbja az NBA-ben

2022.04.18
15:55
2022.04.18
16:02
Forrás
MTI
Mellette Janisz Adetokunbo és Joel Embiid van versenyben.

Ismét a zombori Nikola Jokić lehet az MVP az észak-amerikai kosárlabdaligában. Az előzetes várakozásoknak megfelelően Nikola Jokić, Janisz Adetokunbo és Joel Embiid maradt versenyben az év legjobbja címért az NBA-ben. A favoritnak a tavalyi legjobb Jokić számít. A Denver Nuggets szerb centere ugyanis az alapszakaszt mérkőzésenként átlagban 27.1 ponttal, 13.8 lepattanóval és 7.9 gólpasszal zárta, és szinte hátán cipelte együttesét a rájátszásba. A címvédő Milwaukee Bucks első számú emberének számító Adetokunbo szintén kiváló idényt futott, akárcsak Joel Embiid, ugyanis a Philadelphia 76ers centere a liga legjobb dobója lett a évadban.

A bajnokság vezetői vasárnap hozták nyilvánosságra a szavazatok alapján a különböző kategóriák legjobb három-három kosarasának listáját.

Nikola Jokić
NBA

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.