Ugrás a tartalomra

Érkezik a felmelegedés, de marad a borongós idő

2022.04.20
11:24
Forrás
hidmet.gov.rs
Csütörtök hajnalban csökken a felhőzet, a légmozgás is mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de helyenként fagypont alá is csökkenhet a hőmérő higanyszála.

Csütörtöktől, érkezik a felmelegedés, a hőmérő higanyszála a 19 fokot is elérheti. Csapadékra az elkövetkező napokban is számítani lehet, így senki se hagyja otthon az esernyőjét.

Pénteken is borús, esős idő várható. A nappali maximum hőmérséklet általában 14 és 20 fok között alakul majd. A napokban kettős fronthatás is terhelheti szervezetünket, így a frontérzékenyeknél fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság is jelentkezhet.

időjárás
felmelegedés

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.