Ugrás a tartalomra

Továbbra is heves harcok folynak Ukrajnában

2022.04.23
15:35
2022.04.30
07:24
Forrás
Pannon RTV
Ukrajnában az elmúlt 24 órában folytatódtak a súlyos harcok, főként a keleti fronton. Az oroszok azonban heves ellenállásba ütköznek több fronton is, ami akadályozza az előretörésüket - áll a brit védelmi minisztérium hírszerzésének közleményében.

Információik szerint az sem igaz, hogy az oroszok már teljesen átvették volna a kontrollt a délkeleti kikötőváros, Mariupol felett. Ott is heves harcok folynak - írják a közleményben.

Volodimir Zelenszkij legutóbbi videóüzenetében azt mondta, hogy a mostani háború csak a kezdet, mert Oroszország más országokat is el akar majd foglalni. Az ukrán elnök ezzel egyidejűleg további nemzetközi segítséget kér, az oroszok pedig még mindig különleges katonai akcióként hivatkoznak az orosz-ukrán háborúra.

háború
orosz-ukrán háború
Ukrajna
ukrajnai háború

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.