Ugrás a tartalomra

Ismét torlódás alakult ki a szerb-magyar határokon

2022.05.03
19:48
2022.05.03
20:07
Forrás
Pannon RTV
A nap folyamán torlódás alakult ki a szerb-magyar határátkelőhelyeken, Magyarországról Szerbia irányába, illetve a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhelyen mindkét irányban.

A hosszú majálisi hétvégéről hazatérő szerbiai turisták közül sokan nem értek át a 19 órakor bezárt kishatárforgalmi átkelőkön, így ők most az autópálya-átkelőn és a Tompa-Kelebia közúti átkelőn várnak arra, hogy belépjenek Szerbiába. A közösségi oldalak határfigyelő csoportjainak bejegyzései alapján Röszkénél az autópályán akár öt órát is várni kell Szerbia felé, míg Tompán valamivel jobb a helyzet, ott legfeljebb kétórás a veszteglés a Szerbiába való belépéskor. Aki teheti, kerüljön a 24 órában üzemelő Hercegszántó átkelő felé, és Béregnél lépjen be Szerbiába, ott nem alakult ki komolyabb torlódás.

határ
szerb-magyar határ

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.