Ugrás a tartalomra

Deli: Javítani kell a fuvarozó ágazat helyzetén!

2022.05.04
13:20
Forrás
Pannon RTV
Az Európai Parlament plenáris ülésén megvitatták az Ukrajnában zajló háború hatásait az EU közlekedési és idegenforgalmi ágazatára.

Deli Andor, a Fidesz EP-képviselője felszólalásában elmondta, a fuvarozók mozgatják Európa gazdaságát, viszont az elmúlt két évben súlyos vesztességeknek vannak kitéve. Hangsúlyozta, az európai fuvarozóknak valós segítségre van szükségük, fontos továbbá, hogy a Bizottság ne nehezítse tovább a fuvarozó ágazat súlyos helyzetét, ennek érdekében vizsgálja felül a Mobilitási Csomagot.

Deli Andor
Európai Parlament
fuvarozás

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.