Ugrás a tartalomra

Hat év után duplázott a Ferencváros

2022.05.11
21:36
Forrás
MTI
A bajnok Ferencváros nyerte a labdarúgó MOL Magyar Kupa 2021/22-es kiírását, mivel 3-0-ra legyőzte a Paks csapatát a Puskás Arénában rendezett döntőben.

A vezetést a norvég Kristoffer Zachariassen szerezte meg a 16. percben, a győzelmet a hajrában az elefántcsontparti Franck Boli duplája biztosította be.

A sorozatban negyedszer bajnok FTC hat év után tudott ismét duplázni a hazai sorozatokban, a 24. alkalommal elhódított trófea mellett pedig a győzelemért járó 100 millió forintnak is örülhetett.

Az először döntős Paks 50 millióval vigasztalódhatott, ugyanakkor a vereségével eldőlt, hogy nem jutott ki az európai kupaporondra, mert így - a Puskás Akadémia és a Kisvárda mellett - a MOL Fehérvár FC szerepelhet majd a Konferencia-liga selejtezőjében.

A mérkőzést közel 40 ezer szurkoló tekintette meg, ennyien 1955 óta nem voltak kupadöntőn.

Ferencváros
FTC
Paks
kupa
döntő

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.