Ugrás a tartalomra

A külföldi munka és a végkielégítés közül választhatnak

2022.05.12
19:16
Forrás
Szerbiai RTV
Két lehetőségük van a kragujevaci Fiat dolgozóinak, vagy külföldi munkát vállalnak, vagy végkielégítéssel elbocsátják őket.

Zoran Mihajlović, a Szerbiai Önálló Szakszervezetek Szövetségének titkára azt mondta, hogy a kragujevaci Fiat Chrysler Automobiles Srbija gyár vezetése külföldi munkalehetőséget vagy végkielégítést ajánlott fel a dolgozóknak, mert két évre befagyasztják a munkát, amíg előkészítik egy új modell gyártását. Közölte, hogy a szakszervezet információi szerint a kragujevaci gyár munkáját 2024-ig fagyasztják be. A dolgozóknak felajánlják, hogy menjenek valamelyik cseh, szlovák, német vagy olaszországi gyárukba, vagy végkielégítéssel távozzanak, magyarázta Mihajlović.

Fiat
Kragujevac

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.