Ugrás a tartalomra

30 éves az Arad Megyei Tanács

2022.05.13
17:08
Forrás
Közlemény
Az Arad Megyei Tanács fennállásának 30. évfordulója alkalmából látogatott Aradra Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke, valamint Branko Ćurčić, a tartományi kormány alelnöke.

Pásztor István az évforduló apropójából szervezett ünnepségen kiemelte, elégedett Vajdaság és Arad kapcsolatával, valamint azt is elmondta, hogy Vajdaságban is kiváló az együttműködés a magyarok, a szerbek, valamint a románok között. Az ünnepségnek helyet adó Arad Megyei Múzeum művészettörténeti helyszín is volt a mai napon, hiszen több mint hatvan év után ismét állandó kiállításra került Feszty Árpád monumentális hármasképe, a Krisztus temetése című triptichon.

Arad
Branko Ćurčić
Pásztor István
tartományi képviselőház

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.