Ugrás a tartalomra

Elő a napernyőkkel!

2022.05.14
07:56
2022.05.14
11:51
Forrás
Szerbiai RTV, idokep.hu
Szikrázó napsütést hoz a hétvége, nyárias hőmérsékletekre számíthatunk az elkövetkező napokban. Felhők csak helyenként zavarhatják meg a napsütést, viszont számottevő csapadék sehol sem várható.

Sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Szombaton délután 24-29 fokra számíthatunk.

Vasárnap folytatódik a kora nyárias idő, sokat fog sütni a nap, az időnként megjelenő felhőkből csapadék nem várható. Helyenként élénk lehet a nyugati-északnyugati szél. A reggeli 7-16 fokot követően délután 25 és 31 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Hétfőn azonban már több felé zavarhatják meg felhők a napsütést és helyenként egy-egy zápor, esetleg zivatar is előfordulhat.

Kedden éri el térségünket az újabb hidegfront.

meleg
napsütés
időjárás

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.