Ugrás a tartalomra

Kikapott a TSC Nišben

2022.05.14
12:31
Forrás
VajdaságMa
A szuperligás rájátszás utolsó előtti fordulójában a Radnički 2:0 arányban diadalmaskodott a topolyai szuperligás felett.

A házigazda csapata a második félidőt már előnnyel kezdte, ugyanis Kasalica már a 18. percben megszerezte a vezetést. A TSC dominált a második játékrészben, de gólt nem sikerült lőni. A 89. percben azonban Jovanović kihasználta, hogy a tizenhatoson kívülre kifutó Filipović kapus rosszul fejelte el a labdát, és 25 méterről az üres kapuba talált. Ezzel pont nélkül tért haza Nišből a TSC csapata.

A topolyai szuperligás azonban még így is lehet negyedik, ha az utolsó fordulóban legyőzi a Vojvodinát, a niši csapat pedig nem szerez pontot a Partizan vendégeként. A negyedik hely az európai kupaszereplést jelenti majd egy szuperligás csapatnak.

TSC
Radnički
labdarúgás
foci

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.