Ugrás a tartalomra

Elismerés az oktatás minőségének fejlesztéséért

2022.05.17
16:38
2022.05.17
16:51
Forrás
Pannon RTV
Megalapítása óta másodszor osztották ki a Dositej Obradović-oklevelet kedden Belgrádban.

Branko Ružić oktatásügyi miniszter az elismerések átadásakor emlékeztetett: az elismerő oklevelet azoknak a személyeknek, illetve intézményeknek ítélik oda, akik és amelyek az elmúlt év során jelentősen hozzájárultak az oktatás minőségének fejlesztéséhez. Vajdaságból a szabadkai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola osztálytanítója, Grubanov Martinek Emilía vehette át az elismerést.

Branko Ružić, oktatásügyi miniszter, Szerbia: „Ez az oklevél az egyik módja annak, hogy kifejezzük hálánkat az elkötelezettségért és az erőfeszítésért, amelyet minden nap befektetnek annak érdekében, hogy az oktatási rendszerünk még jobb és még minőségibb legyen. Hogy elérjük ezt a célt, fontos minden oktatásban dolgozó együttműködése. Az Oktatásügyi Minisztérium a saját részéről folytatja a teljes oktatási rendszer reformját, erőteljesen dolgozik a munka és a tanulás minőségi feltételeinek megteremtésén. Az alapvető iránymutatásokat ebben a folyamatban a 2030-ig terjedő oktatási és nevelési stratégiában fektettük le.”

Dositej Obradović-oklevél
Branko Ružić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.