Ugrás a tartalomra

Többszínűség címmel szerveztek játékos foglalkozást Törökbecsén

2022.05.21
18:14
2022.05.21
19:26
Forrás
Pannon RTV
Mások személyiségvonásainak a felfedése, megismerése volt a fő témája annak a játszóháznak, amelyet ez alkalommal nem alsósoknak, hanem felsősöknek szervezett a törökbecsei Teleház Polgárok Egyesülete.

A rajzolást, műhelymunkát, nyomozó, gyorsasági, ügyességi játékot, sőt táncot is felölelő foglalkozás több szempontból is különlegesnek számítható. A gyerekek ugyanis életkoruknak megfelelő, különféle interaktív játékokban vehettek részt, amelyeket egyetemisták, pontosabban a Teleház ifjúsági aktivistái vezettek. A felsős lányokat, fiúkat Szabó Karolina társával, Farkas Aidával együtt igazán tartalmas, szórakoztató jellegű tartalmakkal várta, amelyek a csapatépítés mellett, a kommunikáció, koncentráció, kreativitás, logikus gondolkodás, az együttműködés további erősítéséhez is mindenképp hozzájárulnak. 

A Többszínűség című foglalkozás üzenete nem más , mint az, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, azonban legfontosabb, hogy elfogadjuk egymást, együttműködjünk, egy közösséget alkossunk - emelte ki Karolina, a játszóház egyik vezetője.  

A törökbecsei Teleház Polgárok Egyesülete hamarosan egy újabb játékos foglalkozással várja majd a felsősöket. 

A megmozdulás a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság támogatásának köszönve valósult meg.

Többszínűség
Törökbecse
játékos
foglalkozás

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.