Ugrás a tartalomra

Ingatlanok köztulajdonba vételéről döntött a magyarkanizsai KKT

2022.05.26
14:11
2022.05.26
16:43
Forrás
Pannon RTV
A mai ülésen 12 napirendi pontot vitattak meg és fogadtak el.

Ingatlanok köztulajdonba vételéről is döntöttek a magyarkanizsai községi képviselő-testület ülésen. Oromon egy meglévő út kapcsán, Magyarkanizsán pedig parkoló kialakítása céljából, valamint a szennyvíztisztító területének bővítése miatt is került sor az ingatlanok köztulajdonba vételére. Emellett egy horgosi kataszteri községben található telekről is döntöttek, ami átadásra kerül a Szerb Köztársaság javára, a határátkelő bővítésének céljából.

Pletikoszity Tibor, magyarkanizsai frakcióvezető, VMSZ: „Elfogadtuk a Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat 2022-es évi programjának módosítását és a Regionális Kreatív műhely alapszabályát is módosítottuk. Rendeletet fogadtunk el a községi egészségügyi tanács létrehozásáról, melynek elnöke dr. Nagy Izabella lesz. Sikeres munkát kívánok nekik! Ezen kívül határozatot hoztunk még a József Attila könyvtár igazgatójának kinevezésére irányuló pályázat kiírásáról is.”

Magyarkanizsa
KKT
Pletikoszity Tibor

Most

20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.
19:49, Frissítve: 20:12

A muzslyai nyugdíjasok majálisozása

Muzslyán két nyugdíjas egyesület működik. Együtt több mint háromszáz tagjuk van és közös otthonuk az egyik legmozgalmasabb hely Muzslyán. Így lesz ez május elsején is. Az előkészületek már ma délután elkezdődtek.
18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.