Ugrás a tartalomra

Medve kóborol Pest megyében

2022.05.27
13:02
Forrás
Sokszínű Vidék
A magyarországi Acsán szerdán medveriadót rendeltek el, miután egy helyi lakos bejelentést tett arról, hogy medvét látott a falu melletti erdőben.

Csütörtökön délelőtt már az aszódi önkormányzat közölte, hogy a helyi vadásztársaságtól kapott információk szerint a Pest megyében kószáló nagyvad csütörtökön hajnalban az aszódi temető közelében időzött. A vadkamera Galgamácsa határában is rögzítette a medvét, de Iklad környékén is látni vélték.

A Galgatáj Vadásztársaság által üzemeltetett szóró Aszód és Iklad község között, a Pilisi Parkerdő Zrt. Gödöllői Igazgatóságához tartozó, galgamácsai erdőrészen található, itt rögzítette a képeket a kamera a medvéről.

medve
Pest megye
Magyarország

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.