Ugrás a tartalomra

Három napja ég a Temerin és Szőreg közötti szeméttelep

2022.05.29
14:07
2022.05.29
16:27
Forrás
Pannon RTV
A füstfelhők között még gyakran felcsapnak újabb lángok. A temerini válságstáb megállapította, hogy a tüzet nem lehet vízzel eloltani, így most földet tolnak a tűzre.

Szerda este, 9 óra körül jelentették a tüzet a Temerin és Szőreg között lévő szeméttelepről. Egy közelben élő család hívta ki a tűzoltókat, akik gyorsan kiérkeztek, és megkezdték az oltást. Hamar rájöttek viszont, hogy vízzel nem tudják eloltani a tüzet, így munkagépekkel földet túrnak a tűzre, így próbálják megfékezni azt, egyelőre sikertelenül. Az illetékesek szerint egy villámcsapás következtében gyulladhatott ki. Többek között állattetemek is találhatóak itt, amelyek bűze elviselhetetlen, így néhány közelben élő kénytelen volt ideiglenesen elhagyni a lakhelyét. A temerini Ökológia Kezdeményezés civil szervezet szerint szándékos gyújtogatásról van szó, de ezek csak találgatások.

tűz
szeméttelep
Temerin

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.