Ugrás a tartalomra

NBA: A Celtics nyerte a Warriors elleni döntő első felvonását

2022.06.03
11:42
Forrás
Nemzeti Sport
Az NBA-döntő látványos nyitányaként 120–108-ra győzött a Boston Celtics a Golden State Warriors ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga döntőjének első mérkőzésén.

A játék első negyedében nem úgy tűnt, hogy a találkozó a Boston irányába billen, ugyanis a GSW játékosa, Steph Curry hat triplával és 21 ponttal kezdett. A Celtics a második játékrészben javított, Marcus Smart vezetésével szenzációs védekezést rakott ki a pályára, sokkal pörgősebb lett a játék, így 47-37 után nemcsak ledolgozta a hátrányát a vendégcsapat, de a vezetést is átvette és két ponttal előrébb járt a nagyszünetben. Végül a Boston Celtics 40-16-ra megnyerte az utolsó negyedet.

NBA
kosárlabda
döntő
Boston Celtics
Golden State Warriors

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.