Ugrás a tartalomra

Aszfaltburkolatot kapott az adai töltés

2022.06.07
12:45
2022.07.01
14:42
Forrás
Pannon RTV
Befejeződött a sétány munkálatainak első fázisa az adai Tisza-parti töltésen. Mintegy 2500 méter hosszan aszfaltoztak.

A munkálatok folytatása az év második felében várható, ekkor a padokat helyezik majd el és kialakítják a közvilágítást.

A beruházás értéke 15 millió dinár, melyet Ada község önkormányzata a Vajdaság Vizei Közvállalattal közösen valósít meg.

Bilicki Zoltán, Ada polgármestere: „Ada község önkormányzata szeretne biztosítani az adai polgárok számára egy sétány részt, ami úgymond egy körgyűrű lenne egyrészt a töltésen, másrészt pedig a nem védett területen, tehát a víkendzónán és strandon, a kempingen és a csónakkikötőn keresztül. Ezeknek a munkálatoknak, tehát a sétánykialakítás munkálatainak az első fázisa történt meg, amely a töltés, úgymond, leaszfaltozását foglalta magában.”

aszfaltozás
Tisza-part
töltés
Bilicki Zoltán
Ada

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.