Ugrás a tartalomra

Narancssárga riasztás van érvényben

2022.06.09
15:43
2022.06.09
21:52
Forrás
Szerbiai RTV, RHMZ
Narancssárga riasztás van érvényben ma és holnap Szerbiában. Az illetékes intézet előrejelzése szerint sokfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Ezeket helyenként viharos széllökések, felhőszakadás és jégeső is kísérheti.

Pénteken folytatódik a fülledt meleg idő, a hőmérő higanyszála a 32 fokot is elérheti. A hétvégén is sok napsütésben lesz részünk, csak szórványosan van kilátás egy-egy futózáporra.

narancssárga riasztás
időjárás
zápor
zivatar

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.