Ugrás a tartalomra

Webdesign és branding kiállítás a szabadkai Digital Hive-ban

2022.06.10
17:55
2022.08.01
12:59
Forrás
Pannon RTV
A tárlat a szabadkai Politechnikai Iskola kiemelkedő munkáit mutatja be.

A tanulókat a Studio Present Kft. és az ICBTECH Kft. szakemberei készítették fel. A két informatikai cég már több éve hatékonyan közreműködik az iskola tanulóinak gyakorlati oktatásában, és a duális oktatási képzésben  részt vesznek. A Politechnikai Iskola GFD 3/8 osztályának minden tanulója egy külön céget kapott feladatul, a teljes arculat tervezéstől a márkadefiníción és céges logón át egészen a webes megjelenésig mindent nekik kellett megtervezniük. Az osztály így betekintést nyert a design szakmában rejlő naprakész módszerekbe és lehetőségekbe, valamint megtapasztalhatta a konkrét tervezés kihívásait.

Webdesign
branding
kiállítás
Digital Hive
Studio Present
ICBTech
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.