Ugrás a tartalomra

Hosszabb nyitvatartás a Bácsalmás-Bajmok átkelőn

2022.06.15
10:47
Forrás
MTI
Az érintett szakaszon pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 24 óra között fogadják az utazókat.

Nyáron hosszabb ideig tart nyitva a Bácsalmás-Bajmok átkelő - tájékoztat a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense. A határátkelőhely június 17-étől szeptember 11-éig minden pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 24 óra között fogadja az utazókat.

A megye többi határátkelőhelye az eddigi rend szerint működik: a hercegszántói és a tompai közúti átkelő 24 órában, míg a bácsszentgyörgyi közúti átkelő reggel 7 és este 7 óra között - közölték az illetékesek.

határátkelőhely
nyitvatartás
Bácsalmás
Bajmok

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.