Ugrás a tartalomra

Felújították a felsőhegyi rendőrállomást

2022.06.16
14:02
2022.06.16
17:22
Forrás
Pannon RTV
Az óvoda épületének teljes körű festése is tervben van.

Lakossági összefogásból a felsőhegyi Önkéntes Központ segédletével többek között új árnyékolóval, faburkolatokkal, állomásjelző táblával bővült a helyi rendőrállomás.

A közbiztonság szempontjából nyugodt környéknek számít a falu és a hozzá tartozó tanyavilág is.

Ősz Szabó Norbert, a felsőhegyi Önkéntes Központ elnöke: "Szükségesnek tartottuk, hogy az idei évben, hogy a rendőrállomást is felújítsuk, mivel minden évben valamit újítunk a faluban. A tavalyi évben is a vasútállomást, a postát felújítottuk, most pedig a rendőrállomás került sorba. Mindig jótékonysági bálakat szervezünk, azzal a céllal, hogy a falut még szebbé és még élhetőbbé tegyük. Az elkövetkezendő hónapban, július folyamán a felsőhegyi óvodának a teljes körű festése, felújítása következik, az még a márciusi jótékonysági bál bevételből fog megtörténni."

rendőr
felújítás
Felsőhegy

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.