Ugrás a tartalomra

Kanadai Nagydíj - Verstappen volt a leggyorsabb az első szabadedzésen

2022.06.17
22:02
Forrás
MTI
Max Verstappen, a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen 1:15.158 perccel bizonyult a legjobbnak, mögötte két spanyol végzett, másodikként Carlos Sainz Jr. (Ferrari), harmadikként Fernando Alonso (Alpine).

A legjobb hat közé még a mexikói Sergio Pérez (Red Bull), a monacói Charles Leclerc (Ferrari) és a brit George Russell (Mercedes) fért oda.

A hétszeres vb-győztes brit Lewis Hamilton (Mercedes) a nyolcadik pozícióban zárt, egy hellyel a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel (Aston Martin) előtt.

Kanadai Nagydíj
Forma-1
Max Verstappen

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.