Ugrás a tartalomra

Épül és szépül a horgászok székháza Moholon

2022.06.24
11:10
2022.06.24
17:11
Forrás
Pannon RTV
Közel 500 tagot számlál a Mohol Sporthorgász Egyesület, akik munkaakció keretében, önkéntesen vállalták székházuk szépítését. Mint mondják, örömmel teszik, hiszen a moholi Tisza-part frekventált részén helyezkedik el székházuk.

Egyesek a kikapcsolódásért, mások a Tisza közelsége miatt látogattak ki a meghirdetett munkaakcióra, és volt, aki igazán tevékenyen vette ki a részét a munkából a Mohol Sporhorgász Egyesület székházánál. Brankov Milan ha teheti, mindenben segíti az egyesület munkáját: Szeretek itt lenni, mert nagyon barátságosak, és tényleg, ha valamit kell csinálni, összefogunk és csináljuk. Másrészről meg szeretek menni horgászni velük.”

A nyári hőség sem tántorította el a tagokat a munkától. A horgászegyesületben az elmúlt két hónapban minden csütörtökön munkaakciót tartottak.

Bárány Attila, elnök, Mohol Sporthorgász Egyesület:
Leghamarabb most vasárnap lesz egy kuttyogató verseny a Tiszán, bár azt az adai csónakkikötőből indítjuk, valamint július 10-én tartjuk a 20. Nemzetközi Horgászkupánkat, a Mohol Horgászkupát, ahová jönnek Szlovákiából, Magyarországról, Dél-Szerbiából, tehát több mint húsz csapatot várunk. Ez vajdasági szinten is egy elég nagy verseny. Utána jön a Moholi Napok, azon belül szintén egy kuttyogató verseny, valamint augusztus 3-10-ig, ami már szintén hagyományossá vált a gyermek horgásztábor.”

Az elmúlt időszakban sikerült egy konyhával bővíteniük az egyesület székházát, valamint a nyílászárók cseréje és egy kinti illemhely kiépítése is megvalósult.

Mohol
horgász
Mohol Sporthorgász Egyesület

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.