Ugrás a tartalomra

Drágul a földgáz Szabadkán

2022.07.01
17:04
Forrás
Közlemény
A drágulás a lakossági és az ipari fogyasztókat egyaránt érinti - tájékoztat a Szabadkai Gázművek.

Augusztus 1-jétől 36,56 dinár lesz a földgáz ára köbméterenként, a jelenleg érvényes köbméterenkénti 33,73 dinár helyett. Közleményükben hozzáteszik, bár a vállalat alapítója Szabadka Város Önkormányzata, az nem jogosult a vezetékes földgáz árának megszabására, mivel a gáz árát a Szerbiai Energetikai Ügynökség határozza meg. A Szerbiai Gázművek tájékoztatása szerint a gázellátás költségei megdrágultak, emiatt emelték az árat. A földgáz ára 8,39 százalékkal lesz magasabb, és az augusztusi számlákon lesz először tapasztalható, amit a fogyasztók szeptemberben kapnak majd kézhez.

Szabadkai Gázművek
Szabadkai Gázművek Kommunális Közvállalat
gáz ára

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.