Ugrás a tartalomra

Đoković könnyedén verte Kecmanovićot

2022.07.01
18:18
2022.07.01
18:24
Forrás
Pannon RTV
Novak Đoković nyerte a szerb rangadót Wimbledonban.

A címvédő Đoković magabiztosan kezdett, az első játszmát 6:0-ra nyerte. Ellenfelének, Miomir Kecmanovićnak a második szettben már sikerült 3 game-et fognia, de Novak ezt is behúzta 6:3-ra. A harmadik játszma volt a legizgalmasabb. A világranglista harmadik szerb teniszező 5:2-re is vezetett, de Kecmanović breakelt, és visszajött 5:4-re. Ekkor az esélyesebb Novak Đoković magabiztosan hozta az adogatójátékát és 6:4-re megnyerte a szettet és ezzel a mérkőzést is. A szerb teniszező ezzel bejutott a legjobb 16 közé, ahol az ellenfele a holland Tim van Rijthoven lesz.

Novak Đoković
Miomir Kecmanović

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.