Ugrás a tartalomra

Tragikus vége lett a nyaralásnak

2022.07.03
07:27
Forrás
index.hu
Cápatámadás történt Egyiptomban.

Cápatámadás történt Egyiptomban, egy népszerű üdülőhelyen. Egy 68 éves osztrák nőt támadott meg a mintegy két méter hosszú cápa. A nő, miután az állat leharapta egyik karját és lábát még kivonszolta magát a partra, de nem sokkal később, vélhetően a sokkos állapot miatt szívromahban elhunyt.

A környéken sok turista volt, de a vízben senki sem volt rajta kívül, így a szemtanúk a szárazföldről nézték végig a történteket. Az esetről videófelvétel is készült.

Legutóbb 2020-ben történt cápatámadás Egyiptomban. Akkor egy 12 éves ukrán gyermeket és a kísérőjét támadta meg a cápa, mindkettejüknek amputálni kellett egy-egy végtagját.

cápatámadás
Egyiptom
áldozat

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.