Ugrás a tartalomra

Wimbledon - Đoković a legjobb nyolc között

2022.07.04
08:52
2022.07.04
20:54
Forrás
origo.hu
A címvédő és sorozatban háromszoros győztes Novak Đoković négy játszmában győzött, így bejutott a legjobb nyolc közé vasárnap este a wimbledoni teniszbajnokságon.

Đoković a holland Tim van Rijthovennel találkozott a nyolcaddöntőben. A szerb klasszis remekül kezdett a meccsen, gyorsan szettelőnybe került, a második játszmában azonban riválisa egyenlíteni tudott.

A folytatásban aztán ismét Đoković akarata érvényesült, s a harmadik, majd a negyedik játszmát is megnyerte, így a mérkőzés 6:2, 4:6, 6:1, 6:2-es eredménnyel zárult. A negyeddöntőben Đoković ellenfele az olasz Janik Sinner lesz, az összecsapásra kedden kerül sor.

sport
tenisz
Wimbledon
Novak Đoković

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.