Ugrás a tartalomra

Elhúzódó választási folyamat

2022.07.04
14:59
Forrás
Tanjug
Legfeljebb a szerbiai parlament alakulhat meg a hónap végéig.

Július végéig gyakorlatilag lehetetlen kormányt alakítani Szerbiában, addig maximum a parlament tud megalakulni - mondta Ivica Dačić. A szerbiai köztársasági parlament elnöke hozzátette, a választási folyamat lebonyolítására még legalább egy hétre van szükség.

Dačić az új kormánykoalícióról azt mondta, hogy a Szerb Haladó Párt döntései diktálják a tempót és a feltételeket, de a Szerbiai Szocialista Párt fel van készülve arra is, ha más megoldásokat kell alkalmazni.

választás
parlament
kormányalakítás
Ivica Dačić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.