Ugrás a tartalomra

Ovisoknak tartanak tábort Horgoson

2022.07.13
13:53
2022.07.13
16:09
Forrás
Pannon RTV
Napközis játéktábor várja az óvodás korú gyermekeket Horgoson.

Az esemény hétfőn vette kezdetét és péntekig tart, melynek célja a gyermekek minőségi időtöltése, ahol régi mesterségeket, motívumokat ismerhetnek meg, de ez mellett játszanak, énekelnek, és kézműves foglalkozáson vesznek részt.

A tábort a Juvenior Polgárok Egyesülete szervezte meg már második éve, és mint tavaly úgy idén is az óvodások és az iskolások külön időpontokban vesznek részt a játéktáborba. Az esemény közel 50 gyermeket mozgat meg a két hét alatt.

Sós Nóra, elnök, Juvenior Polgárok Egyesülete, Horgos: „Mind a két hétnek megvan a maga szépsége és kihívása. A kicsikkel azért könnyebb dolgozni, mivel nyitottak mindenre, és még sokkal könnyebben tudják elsajátítani ezeket a dolgokat, könnyebben tudjuk átadni számukra, a nagyok pedig már kiforrt egyéniségek és hozzájuk alkalmazkodni kell, viszont a játék útján úgy gondolom, hogy mindenkit meg tudunk szólítani.”

óvoda
tábor
Juvenior Polgárok Egyesülete
Sós Nóra

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.