Ugrás a tartalomra

Vigyázat! Visszaélnek a Szerbiai Posta logójával és nevével

2022.07.18
17:50
Forrás
Szerbiai RTV
A Szerbiai Posta logójával és nevével való visszaélés újabb kísérletéről számolt be a közvállalat.

Hamis e-mailekben azt kérik a polgároktól, hogy fizessenek be bizonyos pénzösszeget egy bizonyos küldemény kézbesítéséért. Az állampolgárok adatainak ellopására tett kísérletről van szó, az e-mailek olyan címekről érkeznek, és olyan oldalakra irányuló hivatkozásokat tartalmaznak, amelyek nem a Szerbiai Posta tulajdonában vannak, és amelyeken bankkártyás fizetést kérnek. A Szerbiai Posta közleménye óvatosságra inti a polgárokat, akiket arra kérnek, ne nyissák meg a beérkezett e-mailekben található linkeket, és ne adják meg adataikat. Ismételten felhívják a figyelmet arra, hogy a Szerbiai Posta nem kommunikál ilyen módon a felhasználókkal, és ha hasonló tartalmú e-maileket, üzeneteket kapnak, hagyják ezeket figyelmet kívül. A Szerbiai Posta ügyfélközpontja a 0700 100 300 és a 011 36 07 788-as telefonszámokon érhető el hétköznapokon 8-20 óráig, szombaton és vasárnap 8-15 óráig.

Szerbiai Posta
csalás

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.