Ugrás a tartalomra

Ma Ferencváros - Slovan Bratislava

2022.07.20
13:45
2022.07.20
13:51
Forrás
Pannon RTV
A Ferencváros és a Slovan Bratislava Bajnokok Ligája selejtezős párharcának első mérkőzése ma 20 órakor kezdődik a budapesti Groupama Arénában.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke már szombaton egy Facebook-bejegyzésben bejelentette, hogy minden jegy elkelt az összecsapásra. A visszavágót egy hét múlva Pozsonyban rendezik. A továbbjutó már biztosan csoportkörös lesz valamelyik európai kupasorozatban, legrosszabb esetben a Konferencia-ligában.

Bajnokok Ligája-selejtező
Ferencvárosi Torna Club

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.