Ugrás a tartalomra

Orosz-török-iráni csúcs: A NATO nem ismer határokat

2022.07.20
15:19
Forrás
Szerbiai RTV
A NATO nem ismer határokat, ha az út nyitva áll előtte – jelentette ki Ali Hamenei ajatollah, az iráni legfelsőbb vezető az orosz-török-iráni csúcson Teheránban

Hozzátette, ha az észak-atlanti szövetséget nem állították volna meg Ukrajnában, akkor a NATO kezdte volna a jelenleg tomboló háborút, de valamivel később, és Krímet használta volna ürügyként. Az iráni vezető hangsúlyozta, Oroszország és Irán együttműködését szorosabbá kell fűzni, hogy csökkentsék a dollár hatalmát. Putyin egyetértett Irán álláspontjával, hogy nem volt más választása. Hozzátette, senki sem támogatja a háborút, az emberáldozatok nagy tragédia, de a Nyugat viselkedése arra kényszerítette őket, hogy reagáljanak. Az orosz elnök elmondta, egyes európai országok megerősítették, hogy Ukrajna NATO-tagsága ellen voltak, de Washingtonból nyomást gyakoroltak rájuk.

Oroszország
Irán
Törökország

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.