Ugrás a tartalomra

Borbás István operatőr Underground Spirit-díjas

2022.07.22
07:42
2022.07.22
09:19
Forrás
Pannon RTV
Miroslav Mogorović, a palicsi filmfesztivál programigazgatója kiemelte, a filmművészet egyik nagy alakjának és a filmek egyik művészének adja át az elismerést.

Munkásságára teljesen igaz az, hogy egy kép többet mond minden szónál - tette hozzá. Az Underground Spirit-díjjal voltaképpen a független és szerzői filmalkotások terén kifejtett kiemelkedő tevékenységet díjazza a fesztivál.

Borbás István egyebek közt a Roy Anderssonnal való több évtizedes együttműködéséről is ismert. A svéd filmrendező 2015-ben kapta meg a Lifka Sándor-díjat.

Borbás István
Underground Spirit
Palicsi Fesztivál
Miroslav Mogorović

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.