Ugrás a tartalomra

9 százalékkal emelkedik a gáz ára a háztartások számára

2022.08.01
09:35
2022.08.01
20:49
Forrás
Szerbiai RTV
A Srbijagas új árjegyzéke szerint a gázért, amelynek köbmétere eddig adó nélkül 32,28 dinárba került, mostantól 35,11 dinárt kell fizetni.

2017-ben emelték utoljára a gáz árát Szerbiában, az áremelést pedig a Szerbiai Energetikai Ügynökség hagyta jóvá egy hónappal ezelőtt. Aleksandar Vučić szerb elnök és Vlagyimir Putyin orosz kollégája nemrégiben tárgyalt a gázellátás feltételeiről. Vučić akkor úgy nyilatkozott, továbbra is jóval kedvezőbb áron kapja majd a gázt Szerbia.

gáz
gázár

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.