Ugrás a tartalomra

Az európai porondon a Partizan minimális, a Čukarički pedig komolyabb vereséget szenvedett

2022.08.04
21:52
Forrás
Sportal.blic.rs
Az egyik visszavágón bármi megtörténhet, a másikon viszont meglehetősen kicsi az esély.

A Partizant a ciprusi AEK Larnaca csapata győzte le. A fekete-fehérek idegenben léptek pályára az Európa Liga harmadik selejtezőkörében. A mérkőzésen a belgrádiak szerezték meg a vezetést, viszont a ciprusiaknak sikerült az első félidőben egyenlíteniük, majd a második játékrész derekán fordítottak is. 2:1 lett a végeredmény. A hátrány minimális, a belgrádi visszavágón lefaraghatják azt a fekete-fehérek annak ellenére is, hogy az utóbbi néhány mérkőzésükön nem jegyeztek győzelmet.

A szintén fővárosi Čukarički pedig a holland Twentét fogadta hazai pályán, de ők a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjében. A belgrádiak már az első félidő végén 3 gólos hátránnyal mentek szünetre. A második játékrészben a szerb csapat csökkentett a hátrányából, egy gólt szereztek, így 1:3-as eredménnyel zárult a meccs. A két gólos különbség komoly hátránynak számít az idegenbeli visszavágón.

Partizan
Čukarički
foci

Most

14:52, Frissítve: 14:58

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.