Ugrás a tartalomra

Ingyen sörrel csalogatják a vendégeket a 37. sörnapokra

2022.08.08
12:36
2022.08.08
16:13
Forrás
Pannon RTV
Prvoslav Zakovski színész sörnapi köszöntőjével indították ma délelőtt útra a fiákereket a nagybecskereki városháza udvarából, hogy sört osztogatva, a 37. sörnapokra invitálják a vendégeket.

Az idén előbb kezdődő hatnapos rendezvény hivatalos megnyitója holnap este lesz. Több ezer vendéget várnak, akik a legjobb sörökből és ínyencségekből válogathatnak majd. A rendezvény új tartalommal is bővül: az egykori piactér területén erre az alkalomra megnyílik a Bánáti Utca.

Simo Salapura, Nagybecskerek polgármestere: „Azt kívánom minden polgártársamnak, hogy ezek a napok elsősorban jó hangulatban teljenek majd el, hogy az időjárás kedvezzen, hogy a más helységekből érkező vendégek előtt jó házigazdaként mutatkozzunk be. Hiszek abban, hogy az elkövetkező években, ahogy Nagybecskerek gazdaságilag fejlődik és anyagilag erősödik, úgy majd ez a rendezvényünk is még látogatottabb lesz, nem csak a hazai, hanem a külföldi turisták részéről is.”

sörnapok
Nagybecskerek

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.