Ugrás a tartalomra

Két és féléves kislány fulladt a Balatonba

2022.08.08
20:13
Forrás
MTI
Belefulladt egy két és féléves kislány a Balatonba, a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást az ügyben.

A folyamatban lévő büntetőeljárásra tekintettel csupán annyit lehet tudni, hogy cseh családról van szó. A gyermek szülei ott voltak a strandon, a balesetet megelőzően az édesanya tartózkodott a vízben a kislánnyal. A kislány egy felfújható matracról csúszott a Balatonba. Hiába vonultak ki az esethez nagy erőkkel rendőrök, mentők, és vettek részt a keresésben civilek is, csak másfél óra múlva találtak rá holtan a gyermekre. Sajtóértesülések szerint a kislány egy kutyával feküdt a matracon, amit elsodort a szél a balesetet megelőzően.

Balaton
gyerek

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.