Ugrás a tartalomra

Rendőrök elől menekült az embercsempész, többen meghaltak

2022.08.13
18:23
Forrás
MTI
Egy nő és két férfi halt meg, többen pedig súlyosan megsérültek.

Három ember meghalt Ausztriában, miután egy embercsempész megpróbált megszökni a rendőri ellenőrzés elől, és a kisteherautója felborult. Mintegy húszan voltak a járműben, köztük gyerekek is. A baleset a szlovák és a magyar határ közelében, Köpcsénynél történt. Az autó vezetője hirtelen gázt adott, amikor meglátta az autópályán a rendőröket, de nem tudta bevenni a kanyart a következő lehajtónál. A baleset után őrizetbe vették.

migránsok
bevándorlás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.