Ugrás a tartalomra

Változás a határon a gyorsabb átkelés érdekében

2022.08.15
12:57
Forrás
MTI
A forgalom gyorsítása érdekében 18 óráig csak a Magyarországra belépő utasok használhatják a Rábé-Kübekháza közúti határátkelőhelyet - közölte a magyar rendőrség.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a belépő forgalmi sávok számát tovább növelve csökkentse a várakozási időt. A Magyarországról kilépő utasok a Gyála-Tiszasziget közúti határátkelőhelyet, illetve a röszkei autópálya-határátkelőhelyet használhatják. Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, a police.hu-n tájékozódhatnak.

Rábé-Kübekháza
határ

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.