Ugrás a tartalomra

Ifjú reménységek tábora a Tisza-parton

2022.08.17
13:18
2022.08.17
17:01
Forrás
Pannon RTV
Több mint 100 fiatal részvételével zajlik az Ifjú reménységek tábora Magyarkanizsán.

A Tisza-parti táborban Vajdaság 18 küzdősportklubjából érkeztek résztvevők, ezen a héten a kick-box szerelmesei készülhetnek fel a versenyekre Magyarkanizsán, míg a múlt hét folyamán a fiatal francia bokszolók edzhettek itt. Ma a szervezők úgynevezett olimpiai órát tartottak, olimpiai veteránokat láttak vendégül a táborban.

Halász Mihály, szervező: „Az első vendégeink, akik ma érkeznek, az Olimipai veteránok egyesületéből jönnek, mégpedig Tadija Kačar és Vujkov, mindketten ökölvívó olimpikonok, Európa-bajnokok, olimpiai ezüstérmes bajnok az egyikük. Ők fognak egy úgynevezett olimpiai órát tartani, amikor is elmesélik az itt levő gyerekeknek, hogy hogyan készültek, milyen érzés volt olimpiára menni, tehát nem a technikai részletekről, hanem emberileg megközelítve.”

Ifjú reménységek tábora

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.