Ugrás a tartalomra

Borúra derű

2022.08.24
10:27
2022.08.24
15:44
Forrás
RHMZ, Időkép
Szerbiában záporok és zivatarok várhatók a nap folyamán. Már kora reggel frissítő, szórványos esővel indult a nap az Észak-Bácskában. A következő pár napban azonban ismét élvezhetjük a napsütést.

Szabadka térségében ma túlnyomóan felhős és csapadékos idő várható, a hőmérséklet pedig 25-26 fok körül alakul. Csütörtökön pár fokkal megnövekszenek ezek az értékek, akár 29-30 fok is lehet majd, helyenként további záporok és zivatarok kíséretében. Hétvégére kitart a 30 fokos időjárás, pénteken és szombaton többnyire száraz időre van kilátás. Vasárnap viszont újra szükség lehet az esernyőre.

időjárás
időjárás-előrejelzés

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.