Ugrás a tartalomra

Pénteken rangadó

2022.08.25
13:10
Forrás
Közlemény
Észak-bácskai és egyben vajdasági rangadó lesz pénteken a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

A topolyai TSC játékosai Szabadkára érkeznek, ahol a Spartacus csapatával mérkőznek meg. Ez utóbbi együttes a 8-ik a tabellán, amíg a topolyaiak a 3-ik pozíciót foglalják el. Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője azt mondta, két nagyon jól szervezett együttes méri össze erejét a pályán. A szabadkaiakat az idény kellemes meglepetésének, egy tiszteletreméltó csapatnak nevezte. Lazetić hozzátette, a Spartacus szervezettsége a játék minden szegmensére kiterjed. Egy versenyképes együttesről van szó - mondta. Úgy véli: nehéz, de jó meccs elé nézünk. A TSC és a Spartacus közti mérkőzés pénteken 20 órakor kezdődik.

TSC
Spartacus
szuperliga

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.