Ugrás a tartalomra

Megérkeztek a zaporizzsjai atomerőműhöz a nemzetközi szakértők

2022.08.31
15:44
Forrás
Euronews
Közben tovább bonyolódik a helyzet Ukrajnában.

Megérkezett a zaporizzsjai atomerőműhöz a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség küldöttsége. Az ukrán elnök korábban azzal vádolta az orosz erőket, hogy direkt azt a folyosót ágyúzzák, amelyen a NAÜ-küldöttségnek el kellett jutnia Kijevből a zaporizzsjai erőműbe. Továbbá folytatódott az ukrán hadsereg ellentámadása Dél-Ukrajnában.

Az ukránok azt állítják, hogy hidakat, lőszerraktárakat, orosz parancsnoki állásokat romboltak le. Az orosz hadijelentés szerint viszont meghiúsult az ellentámadási kísérlet a déli frontszakaszon, ahol több mint 1200 ukrán katona esett el. Mindeközben a Gazprom teljesen leállította a gázáramlást az Északi Áramlat gázvezetéken keresztül egészen szeptember másodikáig, ugyanis javítási munkálatokat végeznek.

zaporizzsjai atomerőmű

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.