Ugrás a tartalomra

A Zvezdával mérkőzik meg a TSC

2022.09.03
11:07
Forrás
Közlemény
A topolyai csapat a saját játékát szeretné játszani, miközben a legjobbat hozza ki magából.

Rendkívül nehéz belgrádi vendégszereplés vár a szerb labdarúgó Szuperliga hétvégi fordulójában a TSC-re. A topolyaiak holnap a Crvena zvezda ellen lépnek pályára. Žarko Lazetić, a kék-fehérek vezetőedzője a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján elmondta, a Zvezdával és a Partizannal megmérkőzni mindig ünnepet jelent, és minden csapat ilyenkor a legjobbat próbálja kihozni magából. Így tesz majd a TSC is. Igyekeznek majd a saját játékukat játszani - húzta alá a tréner.

A topolyaiak az ötödik helyről, míg a belgrádiak az első helyről várják a találkozót, amely vasárnap 20 órakor kezdődik a Rajko Mitić stadionban.

TSC
Crvena zvezda
labdarúgás
foci

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.